.

.

SZÁLLÍTÁS 8-10 MUNKANAPON BELÜL VÁRHATÓ!
Személyes átvételre nincs lehetőség !
Fizetéssel kapcsolatos kérdések:
A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben a bruttó vételárat jelzi. A megrendelt áru árát és a szállítási költséget utalásos vásárlás esetén előre, a vásárlás visszaigazolásban megjelölt bankszámlaszámra kell átutalnod. Az átutalásnál minden esetben a megrendelési számot fel kell tüntetni az utalás közlemény rovatában.
A vásárlási információról vásárlás után azonnal kapsz egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos infót megtalálsz. Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát és a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened. A futárszolgálatunk a GLS futárszolgálat minden esetben Ők fogják kivinni a Te csomagodat.

Utánvételes vásárlás:
Ezt a fizetési módot akkor válaszd, ha a csomagod a futárnál szeretnéd készpénzben vagy bankkártyával kifizetni.
Utánvétes vásárlás esetén a kiküldés előtt SMS és e-mail értesítést fogsz kapni a termék érkezéséről.

A kiszállítási díjak alakulása Futárral történő kiszállítás esetén:
3 000 Ft
Gls csomagpontra történő szállítás esetében a szállítási díj
0-30 000 Ft-ig 3000 Ft
30 000 Ft felett díjmentes

Szükség esetén a GLS futárszolgálatot hétköznaponként 8-19 óra között hívhatod az alábbi telefonszámon: 0629/886-670

Ha furárral kéred a kiszállítást:
A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy!
Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal, aki, ha tud segít ettől eltérő időpontban szállítani.

Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudnod, hogy például egy garantált délelőtti kézbesítés 1.000.-Ft-tal drágább lenne, mint a normál - egésznapos - szállítás, amit Te a csomagod megrendelésével megkapsz.

Tehát a futárcég rugalmassága kizárólag a magas szinvonalú vevőkozpontúságának köszönhető, de semmiképpen nem kötelező rájuk nézve.

FIGYELEM !!!

A csomag feladását Önnek bármikor lehetősége van módosításra.
Ha a Címzett szándékosan nem veszi át (pl. elfelejtette lemondani a feladást megelőzően 1 munkanappal )
visszautasítja a megrendelt csomag átvételét, elfelejti átvenni stb.), úgy a feladási- és visszaszállítási díjakat a
Megrendelőre terheljük és felszámításra kerül.
Továbbá minden károkozás a Megrendelőt terheli.
A csomag újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani.
Amennyiben a károkozás szándékos vagy rosszindulatú volt és ismét megrendelés érkezik áruházunkba ugyan erről a címről, úgy kizárólag
előrefizetéssel van módunkban teljesíteni a kérést.
Amennyiben nem szándékosság történt, hanem egyéb tényezők akadályozták az átvételt, úgy kérem,
jelezze nekünk kapcsolati elérhetőségeink valamelyikén és megoldást keresünk a fennálló probléma kezelésére és jóhiszeműen járunk el.
Amennyiben ez a megoldás sem vezet sikerhez, úgy fel fogjuk számolni a fent említett költségeket, melyet szükség esetén jogi úton (is) érvényesítünk.
Minden általunk megállapított költség a Megrendelőt terheli károkozás, csalás vagy hamis és rosszindulatú megrendelés esetén, melyet jogi úton érvényesítünk és a rendelkezésünkre álló adatok alapján eljárást kezdeményezünk a Hatóságok felé.
Ha utánvételes csomag nem kerül átvételre és azt vissza kell hozatnunk saját költségünkre, úgy legközelebb ugyan arra a címre nem minden esetben teljesítünk megrendelést.
Természetesen megbeszélés esetén mi is jóhiszeműen járunk el az ügyfeleinkkel.
Azonban fenntartjuk a jogot, hogy saját megítélésünk alapján bizonyos címekre kizárólag előrefizetés után postázunk, vagy egyáltalán nem kézbesítjük ki a megrendelt termékeket. Amennyiben az EXTREME GSM úgy dönt, hogy nem küldi ki, vagy csak előrefizetés után postázza a megrendelt árut, arról minden esetben értesítést küld a megadott e-mail címre.
A EXTREME GSM fenntartja a jogot, hogy a már visszaigazolt megrendelést visszamondja és/vagy megtagadja a szállítást.
0