.

The Witcher III Wild Hunt [Game of the Year Edition]

Használt Playstation 4 játék!

3 000 Ft
Adóval együtt
Mennyiség

Ríviai Geralt, a szörnyvadász Witcher immár emlékei és képességei teljes birtokában indul az őt körülvevő világ felfedezésére, az eredmény pedig nem más, mint egy lélegzetelállító next-gen szerepjáték. Íme a The Witcher 3: Wild Hunt!

A Witcher 3 a sorozat eddigi legmonumentálisabb epizódja, méghozzá több értelemben is: mind a bejárható terület nagysága, mind a teljesítendő fő- és mellékküldetések száma jócskán meghaladja az előző részekben látottakat. Ezt bizony nem pár nap lesz végigvinni!

Bár a játékmenet alapjai nem változtak, néhány helyen muszáj volt változtatni az eddigi "hagyományokon": a harcrendszer sokkal dinamikusabbá vált, az alkímia az eddigieknél is fontosabb szereppel bír, a nagyobb térképnek hála pedig megjelent a lovaglás lehetősége is a játékban. Persze ez csak pár újdonság, mellyel Geralt oldalán kalandozva találkozhatunk, az összes felsorolására egy oldal sem lenne elég!

A sorozat harmadik része PlayStation 4 konzolon is tiszteletét teszi, ahol lélegzetelállító grafika és megdöbbentő kidolgozottság fogadhat minket a képernyőre tekintve. A grafika persze nem minden, de a PS4-változat szerencsére más fronton sem vall kudarcot, sőt - a kézenfekvőbb irányítás és a kibővített közösségi funkciók miatt sokan talán még élvezetesebbnek fogják találni a játékot ezen a platformon, mint a többin!

Folytatódik Geralt kalandja, a Witcher ráadásul nem várt fordulatokkal szembesül útja során, Az eddigieknél is összetettebb és dinamikusabb harcrendszer megannyi képességgel és eltérő fegyverrel, egy hatalmas, mellékküldetésekkel és egyéb kihívásokkal teli világ, melyet teljesen szabadon felfedezhetsz!

GAME000027
1 Elem

Konkrét referenciák

0