.

Baseus ENCOK C17

Eladó vezetékes fülhallgató.

6 000 Ft
Adóval együtt
Mennyiség

Baseus Encok C17 In-Ear fülhallgató A Baseus Encok C17 egy USB-C kimenettel rendelkező, fülbe helyezhető fülhallgató, amelyet arra terveztek, hogy zenei élményét teljesen új szintre emelje. A speciális polimer membránok részletgazdag hangzást biztosítanak nagyon jó minőségben, az érzékeny mikrofon pedig a kristálytiszta hangátvitelről gondoskodik.

Kiváló minőségű hang A készüléket kiváló minőségű, 14 milliméteres membránokkal szerelték fel, amelyeknek köszönhetően a fülhallgató kristálytiszta hangot képes generálni. Ezenkívül egy speciális chip gondoskodik az állandó minőségről valós időben. A C17-tel nem fog zuhanni vagy elakadni.

Érzékeny, többirányú mikrofon A fülhallgató rendkívül érzékeny, mindenirányú mikrofonokat használ. Ez kiváló hangfelvételt biztosít a stabil telefonbeszélgetésekhez. Felejtse el a félreértés bosszúságát!

Funkcionális kialakítás A készüléket úgy tervezték, hogy megtartsa a funkcionalitást, miközben a kialakítást a kényelemhez igazítja. A Half-In-Ear kialakítás kényelmes viseletet biztosít, a funkcionális billentyűzet pedig teljes irányítást biztosít a hívások és a multimédia felett. 3 kapcsolóval szabályozhatja a hangerőt, módosíthatja vagy leállíthatja a dalt, valamint fogadhatja vagy befejezheti a hívást.

LEÍRÁS:

Gyártó: BASEUS

Modell: Encok C17 / NGCR010002

USB-C kimenet

Membránok: Polimer 14 mm

Mikrofonok: Omnidirectional

Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz

Anyaga: ABS + TPE

Kábel hossza: 1,1 m

TART000593
3 Elemek

Konkrét referenciák

0