.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

Eladó új készülék 2 év jótállással.

125 000 Ft
Adóval együtt
Mennyiség

Csúcskategóriás IMX766 érzékelő a jobb éjszakai fényképezéshez

Az IMX766 érzékelő, amely egykor exkluzív csúcstelefon funkció volt, mostantól a Redmi Note 12 Pro 5G-vel a szélesebb közönség számára is elérhető. Ez a hihetetlenül sokoldalú és megbízható kameraérzékelő, az 1,0 μm-es natív nagy pixelmérettel párosulva a Redmi Note 12 Pro 5G könnyedén több fényt rögzít, és minden helyzetben kiváló minőségű, világosabb és tisztább képeket készít. A fő kamera All-pixel autofókusszal rendelkezik, amely még gyenge fényviszonyok között is gyors és pontos autofókuszt tesz lehetővé. A gyorsabb képfeldolgozási és fókuszálási képességeknek, valamint az OIS-nek köszönhetően a Redmi Note 12 Pro 5G lenyűgöző fotózási élményt nyújt útközben, így életed minden élénk pillanatát lenyűgöző tisztasággal örökítheted meg.

Az MI-fotózás felpörgeti a kreativitásodat, fedezd fel a korlátlan lehetőségeket

A mesés objektív beállítás mellett a Redmi Note 12 Pro 5G a Xiaomi Imaging Engine-nel is fel van szerelve, amely erőteljes szoftver funkciókat ad a Redmi Note 12 Pro 5G-nek. Ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy a telefon intelligensen felismerje a témákat, és számításos fotózással javítsa a képminőséget, miközben növeli a képfeldolgozás sebességét is. Az Éjszakai mód 2.0 és az új filmkamerás szűrőkkel, a Redmi Note 12 Pro 5G élénk fényképészeti remekműveket hozz létre, hogy minden közösségi média posztolást maximálisan élvezz.

Hosszan tartó és lenyűgöző teljesítmény

A Redmi Note 12 Pro 5G nagy teljesítményű akkumulátorral érkezik, amellyel hosszabb ideig tarthatod a kapcsolatot. A rendkívül megbízható 5000mAh-ás akkumulátornak köszönhetően hosszabb ideig élvezheted a használatot anélkül, hogy aggódnod kellene a lemerülés miatt. Akár videókat streamelsz, akár az interneten böngészel vagy játszol, a Redmi Note 12 Pro 5G nagy akkumulátorát úgy tervezték, hogy lépést tartson elfoglalt életmódoddal. Ráadásul a telefon csúcskategóriás 67 W-os turbótöltéssel rendelkezik, így 15 perc alatt feltöltheted egész napra. Még akkor is, ha éjszaka elfelejted tölteni, ébredés után bedughatod, és máris feltöltődik, és készen áll a napra. A töltéssel kapcsolatos aggodalom a múlté.

A MediaTek Dimensity 1080 processzorral működő Redmi Note 12 Pro 5G lenyűgöző, megbízható teljesítményt nyújt a tartalomkészítéshez, a játékhoz és az 5G-kapcsolathoz.

Ultratiszta Flow AMOLED és vonzó minimalista dizájn

A Redmi Note 12 Pro 5G 120 Hz-es Flow AMOLED kijelzője soha nem látott elképesztő görgetési és játékélményt tesz lehetővé. Akár a közösségi média feedjeit böngészed, akár mobiljátékokkal játszol, a tartalom könnyedén áramlik fel és le, te pedig élvezheted a gördülékeny játékot. A figyelemre méltó kijelző javítja a színteljesítményt és a fényerőt, és több mint 1 milliárd színt biztosít a színek és árnyalatok közötti sima gradációval. A Dolby Vision® támogatásnak köszönhetően lenyűgöző tisztaságú és vibráló videónézési élményt biztosít a Dolby Vision® támogatás.

A Redmi Note 12 Pro 5G minimalista dizájnnal büszkélkedhet, karcsú, lapos hátlapjával és prémium érzetével, amely kifinomultságot sugároz. Univerzális vonzerejével ez a telefon tökéletes mindazok számára, akik egy stílusos készüléket keresnek, amely egyszerre funkcionális és vizuálisan is tetszetős. Tapasztald meg a szépséget és a praktikumot, miközben élvezed a Redmi Note 12 Pro 5G csúcsminőségű funkcióit és kivételes teljesítményét.

000002279
1 Elem

Konkrét referenciák

0